TandjeTerug

 Coaching en Avonturieren

Ouder Kind Avontuur

Een klein avontuur samen groots beleven

Op avontuur met uw kind, wanneer heeft u dat voor het laatst gedaan? Echte volwaardige één op één tijd besteden met uw kind is belangrijk voor zijn zelfvertrouwen en versterkt bovendien uw gezamenlijke band. Houd het niet bij dromen, ze groeien zo snel op! 


Tandje Terug biedt met succes Ouder Kind Avonturen aan! Dit arrangement kost 85,- en is inclusief:

  • Avontuurlijke wandeltocht met schatkaart vanaf station Heino.

Jullie ontvangen thuis een schatkaart met wandeltocht die vertrekt vanaf station Heino (Salland), ons advies is om rond 15:00 te vertrekken. Hier start jullie avontuur! De route is zo'n 4 km en voert jullie door het bos en over landwegen. Op de schatkaart staan verschillende opdrachten die jullie samen kunnen uitvoeren!

  • Jullie komen aan in de Tiny House! 

Jullie komen aan op Landgoed Tandje Terug en de Tiny House staat al klaar om jullie te ontvangen. De Tiny House is volledig ingericht en heeft een gevulde koelkast! Kom lekker bij met een kop koffie of warme choco. Nu is het tijd om samen het vuur te bouwen zodat jullie, als échte avonturiers, boven het vuur kunnen koken. De maaltijd (worstenbroodjes en soep) is inbegrepen in het arrangement.

  • Vragenkaartjes of spellen

Een avontuur als deze heeft niet veel nodig, maar mochten jullie wat hulp nodig hebben bij het voeren van een betekenisvol gesprek, dan heeft de Tiny House een mooie kaartsenset met vragenkaartjes, die je bij het kampvuur of lekker binnen kan spelen. Voorbeeld vragen: Wat is het leukste nieuws dat je het afgelopen jaar gehad hebt? Of: Welke heldendaad heb je het laatst verricht? 

  • Overnachting in de Tiny House!

Het bed in de Tiny House is precies groot genoeg voor jullie beiden (max 2 meter), de inrichting is knus en gezellig. Aan de achterkant is een klein toilet met wastafel. Een avontuur an sich! 

  • Uitgebreid ontbijt buffet

De volgende ochtend kunnen jullie lekker samen ontbijten wat al klaar staat in de Tiny House. Het ontbijt bestaat uit brood met hartige en zoete beleggen, fruit, melk en karnemelk, koffie en thee. 


Om het avontuur tussen jullie twee te versterken, is er in principe geen contact met de gastvrouw en beleven jullie het hele avontuur samen. Uiteraard kunnen wij bijstaan wanneer nodig! Optie: het is in overleg mogelijk om met de auto teruggebracht te worden naar station Heino of station Raalte, maar teruglopen kan natuurlijk ook!  


Voor meer informatie en aanmelden, klik hier