TandjeTerug

 Coaching en Avonturieren

Ouder Kind Avontuur

Een klein avontuur samen groots beleven

Op avontuur met uw kind, wanneer heeft u dat voor het laatst gedaan? Echte volwaardige één op één tijd besteden met uw kind is belangrijk voor zijn zelfvertrouwen en versterkt bovendien uw gezamenlijke band. Houd het niet bij dromen, ze groeien zo snel op! 


Tandje Terug biedt met succes Ouder Kind Avonturen aan! Dit compleet verzorgde arrangement kost  € 125,- en is inclusief:

  • Avontuurlijke wandeltocht met schatkaart vanaf station Heino.

Jullie ontvangen een inlogcode om een speurtocht af te leggen! De wandeltocht vertrekt vanaf station Heino (Salland) en voert jullie zo'n 5 km door het bos en over landwegen. Onderweg speuren jullie samen naar benodigdheden voor het avontuur! Dus neem je rugzak mee en vul deze met wat je onderweg vind, jullie gaan het later nodig hebben. Onderweg leren jullie door middel van video-learning verschillende bushcraft skills die je gelijk in de praktijk leert toepassen. Uit die comfort zone!

  • Jullie komen aan in de Tiny House! 

Jullie komen aan op Landgoed Tandje Terug en de Tiny House staat al klaar om jullie te ontvangen. De Tiny House is volledig ingericht en heeft een gevulde koelkast! Kom lekker bij met een kop koffie of warme choco. Nu is het tijd om samen het vuur te bouwen zodat jullie, als échte avonturiers, boven het vuur kunnen koken. De maaltijd (worstenbroodjes en soep) is inbegrepen in het arrangement.

  • Vragenkaartjes of spellen

Een avontuur als deze heeft niet veel nodig, maar mochten jullie wat hulp nodig hebben bij het voeren van een betekenisvol gesprek, dan heeft de Tiny House een mooie kaartenset met vragenkaartjes, die je bij het kampvuur of lekker binnen kan spelen. Voorbeeld vragen: Wat is het leukste nieuws dat je het afgelopen jaar gehad hebt? Of: Welke heldendaad heb je het laatst verricht? Ook heeft de Tiny House een spellenkist waar onbeperkt gebruik van kan worden gemaakt. 

  • Overnachting in de Tiny House!

Het bed in de Tiny House is precies groot genoeg voor jullie beiden (max 2 meter), de inrichting is knus en gezellig, met een klein keukentje en sanitair in de vorm van een outhouse. Een avontuur an sich! 

  • Uitgebreid ontbijt buffet

De volgende ochtend kunnen jullie lekker samen ontbijten dat al klaar staat in de Tiny House. Het ontbijt bestaat onder andere uit brood met hartige en zoete beleggen, fruit, melk, koffie en thee. 


Om het avontuur tussen jullie twee te versterken, is er in principe geen contact met de gastvrouw en beleven jullie het hele avontuur samen. Uiteraard kunnen wij bijstaan wanneer nodig! Het is in overleg mogelijk om met de auto teruggebracht te worden naar station Heino of station Raalte, maar teruglopen kan natuurlijk ook!  

Klik hier voor de flyer

Voor vragen of aanmelden, klik hierErvaringen: