TandjeTerug

 Coaching en Avonturieren

Over ons


Mijn naam is Anne Marie Kers en ik heb een achtergrond als maatschappelijk werkende. Mijn stijl is altijd al dat van de coach geweest; ik zie krachten in mensen die ik graag wil versterken en kan kleine stappen groots meevieren. In 2018 heb ik mijn opleiding Dog Assisted Coach doorlopen bij een erkend opleidingsinstituut (Pets4Care) en ben daarna Tandje Terug gestart, onder andere omdat ik meer verbinding wilde maken in mijn werk met mensen en natuur. Maar ook omdat ik de methodiek van Dog Assisted Coaching als zo waardevol heb ervaren. 

Mijn honden Pien en Wodan zijn beiden gecertificeerd co-coach en vinden het heerlijk om met ons mee op avontuur te gaan. Bij Tandje Terug werken we volgens de internationale richtlijnen welke door ESAAT/ISAAT zijn vastgesteld. 

Naast de mogelijkheid om op locatie te komen, bevindt de praktijk van Tandje Terug zich in een kleine boerderij in het prachtige coulissenlandschap in Salland (Wijhe). De omgeving kenmerkt zich door een weidse omgeving aan de bosrand. Tijdens de sessies maken we gebruik van ons eigen land maar kunnen we ook het bos in.